Go to our Instagram-page
Ota yhteyttä

Kuka olen

Olen koulutukseltani

Pari- ja perhepsykoterapeutti (KELA-pätevyys, Valviran hyväksymä)
EMDR-terapeutti

Työnohjaaja (STOry:n hyväksymä)
Kasvatustieteiden maisteri
Suomalainen Eroseminaari® -ohjaaja

Teen psykoterapiaa pareille, perheille ja yksilöille voimavarakeskeisestä ja dialogisesta viitekehyksestä käsin. Kelan korvaamaan psykoterapiaan minulla on oikeudet paripsykoterapian, perheterapian ja vanhempainohjauksen osalta.

Työkokemus

Minulla on laaja-alainen kokemus työskentelystä vanhempien, perheiden, lasten ja nuorten kanssa. Työskentely vanhemmuuden, parisuhteen ja perhe-elämän tukemiseksi haastavissa elämäntilanteissa on minulle tuttua. Vanhemmuuden pohdinnat, lapsettomuus, lapsen tulo perheeseen, parisuhteen ja perhetilanteen haasteet, masennus, työn ja perheen yhteensovittaminen ja muut elämänkulun pohdinnat ovat olleet osa työtäni.

Minulla on pitkä työkokemus lasten, nuorten, vanhempien, parien ja perheiden tukemisesta erotilanteessa. Olen kehittänyt lapsille ja nuorille eroauttamisen menetelmiä ja välineitä. Olen tehnyt eronneiden parien ja perheiden kanssa pari- ja perheterapiaa ja eroterapiaa vanhemmuussuhteen ja eronneen parin suhteen rakentamiseksi.

Myös lapsilla ja nuorilla on tarve käsitellä vanhempien eroa. Eroon liittyvä tunnetyöskentely ja erosta puhuminen lapsen näkökulmasta, tukee eron asettumista osaksi lapsen elämää. Olen ohjannut lasten ja nuorten tunnetyöskentelyyn pohjaavia erovertaisryhmiä sekä kouluttanut sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia lasten erovertaisryhmien ohjaajiksi.

Olen työskennellyt mm. Mannerheimin lastensuojeluliitossa, Kasper – Kasvatus- ja perheneuvonta ry:ssä ja Maria Akatemiassa.

 

Hau! Olen terapiakoira Totti.
Olen kiltti empaattinen kuuntelija ja myötäeläjä niin surussa kuin ilossa.
Jos haluat voin toimia Miian työparina terapiatapaamisissa. Olen suorittanut Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä ry:n soveltuvuuskokeen ja voin työskennellä eri tukea tarvitsevien ihmisten kanssa.

Toivottavasti tapaamme!